500 Gram Zilver Kopen

Als u bij het zilver kopen 500 gram in één maal aanschaft dan is de kans groot dat u tot de groep beleggers behoort die door grote bedragen te investeren ook grote winsten probeert te halen. U begrijpt natuurlijk ook wel dat het niet voor iedereen weggelegd is om enkele honderden euro’s op tafel te leggen en dan dient u als particuliere belegger er ook nog eens rekening mee te houden dat hier nog BTW bij komt. Toch kan het kopen van 500 gram zilver een goede optie zijn.

500 gram zilver kopen kan een optie zijn als u in één maal een groter bedrag aan geld of een ander edelmetaal om wilt zetten in zilver. Het feit dat u BTW moet betalen als u een particuliere belegger bent zorgt er wel voor dat u dit niet voor een korte termijn al doen. De meeste particuliere beleggers zullen dan ook alleen zilver kopen voor de langere termijn omdat de betaalde BTW eerst terugverdient moet worden en pas daarna de inflatie goed gemaakt wordt en winst gemaakt wordt. Toch zijn bij het zilver kopen 500 gram baren een optie die kansen biedt, de prijs van goud is de laatste tien jaar zo snel omhoog geschoten dat veel beleggers hun beleggingen hebben zien verveelvoudigen. De kans dat deze koers stijging wordt doorgezet is aannemelijk te achten omdat de onrust op de financiële markten die voor de stijgingen zorgde nog niet is afgelopen. De meer traditionele vormen van beleggen leveren nog steeds niets of niet voldoende op dus zullen beleggers het voorlopig nog wel even bij het beleggen in edelmetalen houden. Dit zorgt er dus voor dat zilver kopen ook nu nog een goede optie is om in te stappen.

Als u uit naam van een bedrijf 500 gram zilver kopen gaat dan kan uw bedrijf de BTW terug claimen en kan uw bedrijf ook gelijk beginnen met het maken van winst op de gedane beleggingen. Het zou ook kunnen zijn dat uw bedrijf het aangekochte zilver gaat gebruiken voor het doen van betalingen. In het verleden kwam het veelvuldig voor dat buitenlandse betalingen vaak in zilver werden gedaan omdat niet iedereen buitenlandse valuta wilde of kon accepteren. Tegenwoordig wordt zilver niet zo vaak meer als betaalmiddel gebruikt omdat over het algemeen de Amerikaanse Dollar internationaal geaccepteerd wordt en ook de euro veel terrein aan het winnen is in het internationale betalingsverkeer. Vanzelfsprekend zitten aan betalingen in zilver ook nadelen, bij grote betalingen moet ook een groot gewicht aan zilver verscheept worden en iemand zal hier de kosten voor moeten betalen. Bovendien zijn baren van 500 gram zilver niet onbeperkt beschikbaar en zult u al snel grotere baren moeten kopen.

Een voordeel van 500 gram zilver kopen ten opzichte van het vijf keer 100 gram kopen is dat u maar één keer kosten hoeft te betalen. Zoals u weet zult u bij het zilver kopen kosten moeten betalen voor administratie en eventuele verzending. Deze kosten staan vast en ook de kosten voor de verzekering van de verzending veranderen niet als een groter gewicht verstuurd wordt. Bij het zilver kopen 500 gram laten verzenden kost dus net zo veel als het verzenden van 100 gram zilver. Door u van te voren goed in het zilver kopen te verdiepen kunt u dus veel geld besparen op uw aankopen en zal uw winst uiteindelijk ook hoger uitkomen.

Als 500 gram zilver kopen u een goed plan lijkt dan raden wij u aan om te beginnen met het inwinnen van informatie over verschillende handelaren. U bent immers van deze handelaren afhankelijk voor het aankopen van 500 gram zilver en u wilt niet voor verassingen komen te staan. Zodra u van de hoed en de rand weet dan kan uw zilveren beleggingsavontuur beginnen en bent ook u op weg naar één van de leukste winsten die u kunt maken. Dat is nu ook juist het voordeel van 500 gram zilver kopen, het bedrag lijkt dan wel niet zo heel erg hoog maar als u na een aantal jaren de aankoop prijs er nog eens op nakijkt dan zult u zien dat uw beleggingen toch heel wat meer waard zijn geworden en dat u hier veel voldoening uit kunt halen.