5 Kilo Zilver Kopen

Het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om bij het zilver kopen 5 kilo in één maal aan te kopen. Eigenlijk hebben we het hier alleen over professionele beleggers of zeer vermogende mensen. Naar wij hopen behoort u ook tot deze laatste groep en is de informatie op deze pagina over de aankoop van 5 kilo zilver interessant voor u.
Hoeveelheden zilver van 5 kilo kunt u eigenlijk alleen in de vorm van een zilver baar kopen als u hiervoor één aankoop wilt doen. U kunt er voor kiezen om tien keer 500 gram zilver te kopen maar in dat geval zult u ook tien keer de bijkomende verkoop kosten moeten betalen. Deze kosten bestaan over het algemeen uit een stukje administratie kosten en de kosten voor verzending van uw aankoop. Bij het 5 kilo zilver kopen hoeft u dus slechts 1 keer kosten te betalen en kunt u zich de andere 9 keer uitsparen. Dit is juist wat het zo interessant maakt om bij het zilver kopen 5 kilo te verkiezen boven de aankoop van meerdere kleinere hoeveelheden. Het is een uitstekende manier om een bepaald vermogen veilig te stellen omdat zilver niet gevoelig is voor inflatie. Het beleggen in zilver zal altijd de inflatie opbrengen die het belegde bedrag over de tijd van de belegging heeft. Bovendien mag u daar een mooie winst bij optellen die u met uw zilver beleggingen kunt behalen, deze winsten zullen verder oplopen naarmate u uw beleggingen langer vast houd.

Als u als particulier belegger echter over gaat tot aankoop van 5 kilo zilver dan zult u rekening moeten houden met het feit dat er BTW in rekening gebracht wordt. In tegenstelling tot de aankoop van goudbaren is de aankoop van een zilver baar of een Maple Leaf kopen niet vrijgesteld van BTW. Toch mag u er van uit gaan dat uw belegging in zilver de betaalde BTW weer terug verdiend, de koers ontwikkeling die zilver de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is enigszins achtergebleven bij de koers van goud. Het is slechts een kwestie van tijd totdat zilver de achterstand die het heeft op goud in gaat halen en de prijs nog verder omhoog gaat. Als u nu over gaat tot 5 kilo zilver kopen dan kan het goed zijn dat uw belegging op een niet al te lange termijn al rendement op gaat leveren. De echte rendementen van beleggingen in zilver zijn echter te behalen op de langere termijn. Als u de ontwikkeling van de koers van zilver over de laatste tien jaar bekijkt dan zult u zien dat de koers uitschieters laat zien waarbij de koers soms 11 keer hoger is dan een decennium eerder. Dit betekend dus dat als u tien jaar geleden 5 kilo goud gekocht hebt u nu een gigantisch rendement kunt behalen. Beleggen in zilver is dan ook meer dan alleen een solide investering en kan een echte ‘moneymaker’ zijn waar u nooit van hebt durven dromen.

Het is niet realistisch om te zeggen dat nu zilver kopen u over tien jaar dezelfde rendementen op zal leveren. De stijgingen van de prijzen van edelmetalen hebben een duidelijke oorzaak die u moet zoeken in de onrusten in de wereld en de malaise op de traditionele beleggingsmarkten. Toch is 5 kilo zilver kopen nog altijd een belegging die de inflatie van uw vermogen tegen gaat. Zeker als u de mogelijkheid hebt om dit uit naam van een bedrijf te doen en u de BTW terug kunt claimen. Zilver kopen is dan ook een interessante optie voor die bedrijven die geen of weinig last hebben van de economische neergang en hun vermogen veilig willen stellen zonder daarbij afhankelijk te zijn van banken en hun wankelende posities.

Als u dus in de positie bent om bij het zilver kopen 5 kilo in één maal aan te schaffen dan kunt u daar flink aan kosten besparen en zal uw uiteindelijke winst een stuk hoger uitvallen. Dit is helemaal het geval als u uit naam van een bedrijf de BTW terug kunt krijgen en direct kunt beginnen met winst maken. 5 kilo zilver kopen is dan ook de optie bij uitstek voor diegenen die het zich kunnen veroorloven om een aantal duizenden in één maal vast te zetten door het aankopen van zilver.